Moja soba

V igralnici Moja Soba smo ustvarili prostor, ki presega le praznovanja rojstnih dni za otroke. Naša edinstvena lokacija je na voljo tudi za najem poslovnim in zasebnim osebam, ki želijo organizirati različne dogodke in aktivnosti ter izkoristiti udoben, prijeten in varen prostor, ki ga ponuja naša igralnica.

Kako lahko še izkoristite najem igralnice Moja Soba?

Našo igralnico lahko najamete tudi za osebno rabo. Morda imate obilico dela in potrebujete nekaj ur, da se vaš otrok zabava in uživa v varnem okolju naše igralnice. Ali pa si želite preživeti kakovosten čas s svojim otrokom. Ne glede na razlog, imate možnost rezervacije prostora tudi med tednom v prostih terminih.

Za rezervacijo in ceno nas pokličite.

Iščete prostor, kjer bi lahko izvajali vadbe in aktivnosti za otroke ali odrasle?

Pri nas imate na voljo prijetno okolje za organizacijo različnih vadbenih programov, za otroke (razvojno gibalne urice, plesne vaje) in odrasle (npr. joga, pilates). Naša igralnica ponuja dovolj prostora za gibanje in raziskovanje, hkrati pa je varna in primerna za vse starostne skupine.
Za rezervacijo in ceno nas pokličite.

Prostorni in svetli prostor igralnice lahko služi tudi kot prijetno okolje za izvedbo seminarjev, delavnic, mreženj ali zaključnih poslovnih dogodkov.

Za rezervacijo in ceno nas pokličite.

Kiara Igralnica2.2
popust na prvo rezervacijo

5% popust

Vnesite vaš email-naslov in si zagotovite 5% popust na prvo rezervacijo!