Moja soba

Pexels Arina Krasnikova 6343171

Simona

Sem rojena Dolenjka, ki se je po večdesetletnem življenju v Ljubljani vrnila na prelepo dolenjsko stran Slovenije. Hitro sem spoznala, da tu primanjkuje prostora za otroške pustolovščine. Kot mama dveh živahnih malčkov, punčke in fantka, ter nekdanja profesionalna odbojkarica in trenerka, razumem, kako pomembno je, da otroci aktivno preživljajo čas in razvijajo svoje spretnosti. Zato sem sprejela odločitev in ustvarila prostor, kjer se lahko otroci ne le zabavajo, ampak tudi učijo, rastejo in ustvarjajo.

 

In še smešno dejstvo o meni: kot otrok nisem marala pihati svečk na torti, vedno sem planila v jok in se skrila pod mizo. ☺ Kakšen je bil razlog, še vedno ne vem. Vem le to, da zdaj obožujem otroške rojstne dneve, zato si iskreno želim, da otroci ustvarjajo spomine in rojstnodnevne dogodivščine, ki jih bodo nosili v srcih še dolgo potem, ko svečke na torti ugasnejo.

Tjaša

Sem mamica dveh navihanih fantkov, ki večino časa z njima preživim na igriščih, naravi ali notranjih tematskih parkih. Njuna želja po gibanju in raziskovanju se je začela kazati že v zgodnjih mesecih po rojstvu, zato sem večkrat obiskala kakšno igralnico. Njuno gibanje pa ni bil edini razlog za obisk, največkrat smo se tam dobile mamice na porodniškem in v miru spile kavico ter imele vsaj eno uro zase. To me je napolnilo z energijo, ki sem jo rabila čez dan.

Želja po razbremenitvi staršev pri organizaciji in praznovanju rojstnega dne, ponuditi mamicam brezskrbno uro ali dve ob topli kavi je prerasla v poslovno priložnost in uresničitev želje, da lahko prispevam k srečnim mamicam in nasmejanim otrokom.

Pexels Arina Krasnikova 6343171
Kiara Igralnica2.2
popust na prvo rezervacijo

5% popust

Vnesite vaš email-naslov in si zagotovite 5% popust na prvo rezervacijo!