Moja soba

Igralnica Moja soba temelji na montessori konceptu. Večina igral je iz naravnih materialov in umirjenih pastelnih barvah. Glavni objekt igralnice je velika lesena hiška s plezalno steno. Igralnica je prostorna in oblikovana tako, da lahko otroci svobodno raziskujejo, ustvarjajo, se zabavajo in igrajo. Zasnov notranje igralnice spodbuja otroško kreativnost, socialne veščine ter telesni in intelektualni razvoj.

Hiška Ležeča2
Kiara Plezalna Stena Ležeča

Namenjena je predvsem otrokom starostnih obdobjih od 1 do 10 let, ponuja številne aktivnosti in igrala, ki ustrezajo otrokovim potrebam in interesom. V Moji sobi se otroci lahko na lastno odgovornost igrajo na igralnih konstrukcijah, plezajo po plezalih, se spuščajo po toboganu in preizkušajo svoje spretnosti na različnih vrstah igralnih površin. Za zmanjšanje tveganja poškodb pri padcih je opremljena z blazinami in varnostnimi elementi.

Poleg fizičnih igral za igro ponujamo tudi prostor za igro vlog, ustvarjalne dejavnosti, kot so risanje, barvanje ali oblikovanje, ter druge interaktivne igre. Otroci se pri nas učijo socialnih veščin, kot so deljenje, sodelovanje in spoštovanje drugih.

Moja soba bo postala del otrokovega življenja, saj mu omogočamo pomembno dejavnost, kot je igra. Igra je za otroke ne le zabavna, temveč tudi ključna za njihov celoten razvoj, ki skrbi za otrokovo srečno in zdravo odraščanje.

Kiara Kmetija Ležeča
Kiara Igralnica2.2
popust na prvo rezervacijo

5% popust

Vnesite vaš email-naslov in si zagotovite 5% popust na prvo rezervacijo!